Adviseur nodig? Eerste advies GRATIS! 088 20 50 800 RADIO VIDEO NIEUWSBRIEF NIEUWS

Boek “Ontslag & Ontslagvergoeding”

Zo kunt u gratis een informatieboek aanvragen geschreven door drs. Marius Winter. Dit boek telt ca. 40 pagina's en staat vol met extra informatie over ontslag, ontslagvergoeding, transitievergoeding, Wet werk en zekerheid, bruto en netto inkomen na ontslag, WW-uitkering, vaststellingsovereenkomst en sociale zekerheid.

De uitgave is bestemd voor werknemers die bij ontslag een ontslagvergoeding of transitievergoeding meekrijgen. In het boek komen alle fiscale en juridische zaken aan bod die spelen bij het beëindigen van de arbeidsovereenkomst, het verkrijgen van een afkoopsom en het recht op een WW-uitkering. Er wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende mogelijkheden die u heeft met de netto ontslagvergoeding (na belasting betaald te hebben), de transitievergoeding en de consequenties die de ontslagvergoeding heeft voor een WW-uitkering.

Persoonlijk adviesgesprek

Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies via een persoonlijk gesprek met één van onze gespecialiseerde adviseurs over uw situatie? Hoe stelt u uw WW-uitkering veilig? Welke fiscale oplossing heeft u met uw ontslagvergoeding of transitievergoeding? Hoe ziet uw bruto en netto inkomen eruit na ontslag? Zijn er nog belasting voordelen te behalen? Maak direct een afspraak voor een gratis en objectief advies!

Boek "Start uw eigen bedrijf na ontslag"

Doordat de WW een sollicitatieplicht kent, gaan veel mensen voorbij aan de mogelijkheid om voor zichzelf te beginnen. Toch bestaan er aantrekkelijke regelingen waarmee de overheid het zelfstandig ondernemerschap probeert aan te moedigen. Met behoud van uw WW-uitkering gedurende 6 maanden kunt u een eigen onderneming starten.

Ons boek "Start uw eigen bedrijf na ontslag" behandelt interessante en vooral praktische informatie voor mensen die overwegen een eigen bedrijf te beginnen vanuit een ontslagsituatie. Vanaf het moment dat u ontslag verwacht tot aan het moment dat uw onderneming een feit is, kan deze uitgave u bijstaan met informatie en tips op juridisch, fiscaal en vooral praktisch gebied. Ondernemen met behoud van uw WW-uitkering komt uitgebreid aan bod.   

Lezingen ontslagvergoeding en transitievergoeding

Wekelijks organiseren wij een lezing. De adviseurs belichten belangrijke facetten van de schadeloosstelling bij ontslag zoals middelen over 3 jaar en het benutten van de jaarruimte, ontslagvergoeding, transitievergoeding en WW-uitkering, vaststellingsovereenkomst bij ontslag, etc. Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen over uw persoonlijke situatie.

 

Nieuwsbrief

Schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws. Met onderwerpen als ontslagvergoeding, kantonrechtersformule, transitievergoeding, ontslagrecht, actuele rentes (bestaande) gouden handdruk banksparen blijft u op de hoogte van de recente ontwikkelingen.