Adviseur nodig? Eerste advies GRATIS! 088 20 50 800 RADIO VIDEO NIEUWSBRIEF NIEUWS

Over Gouden HanddrukSpecialist

Gouden HanddrukSpecialist adviseert boventallige of ontslagen werknemers over de financiële consequenties van ontslag. Dit vindt plaats via een persoonlijk adviesgesprek. Gouden HanddrukSpecialist adviseert u in dit gesprek over de mogelijkheden die u heeft met een transitievergoeding en ontslagvergoeding, zoals het middelen van belasting over 3 jaar en het benutten van de jaarruimte. Ook geven wij advies over de mogelijkheden met de netto ontslagvergoeding, zoals sparen/ beleggen en het aflossen van hypotheek of andere schulden. Wij informeren u over voorzieningen vanuit de Overheid (WW-uitkering en IOAW) waar u recht op heeft. Ook andere consequenties van ontslag, zoals het recht op huur- en zorgtoeslag en AOW komen aan bod. Ook het opstellen van een bruto netto overzicht van uw inkomen na ontslagdatum tot pensioen is onderdeel van deze financiele analyse. Als u een transitievergoeding ontvangt, adviseren wij u over de bestedingsmogelijkheden (outplacement, opleiding).  

Gouden HanddrukSpecialist werkt landelijk en is gevestigd in Soest. Gouden HanddrukSpecialist is zusterbedrijf van NextJob Outplacement en W&P Belastingadviseurs.

Marius Winter is directeur van Gouden HanddrukSpecialist

Marius Winter publiceert een aantal boeken waaronder:

Daarnaast publiceert Marius Winter regelmatig in vakbladen (P&O en OndernemingsRaad), is hij beheerder van de startpaginadochters gouden handdruk, demotie, arbeidsrecht, arbeidsmarkt, transitievergoeding en ondernemingsraad en treedt hij regelmatig op als spreker bij congressen over het onderwerp ontslag: Landelijke OR Dag (“Ontslag en sociaal plan”), Personeel en Salaris Vakdag (“gouden handdruk in de toekomst”), Bijpraat sessie Ontwikkelingen in ontslagrecht.

Gouden HanddrukSpecialist al meer dan 20 jaar actief in adminstratie en beheer van stamrecht BV

Gouden HanddrukSpecialist heeft meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren, administreren en beheer van stamrecht BV ’s. Gouden HanddrukSpecialist heeft een lange historie en uitstekende reputatie op het gebied van stamrecht BV ’s. Deze reputatie genieten wij ook bij de Belastingdienst en andere belangrijke instanties. Gouden HanddrukSpecialist beheert de grootste portefeuille stamrecht BV ’s in Nederland. Sinds 2000 hanteren wij de naam Gouden HanddrukSpecialist.

Bij Gouden HanddrukSpecialist werken 40 professionals

Bij Gouden HanddrukSpecialist zijn alle belangrijke disciplines vertegenwoordigd om u van goed advies te voorzien: onafhankelijk financieel adviseurs, administrateurs, boekhouders, fiscalisten, financial planners, sociale zekerheidsdeskundigen (WW-uitkering), vermogensspecialisten (beheer van vermogen), accountants (jaarrekening van stamrecht BV). Gouden HanddrukSpecialist heeft een aantal samenwerkingspartners: Onafhankelijk Financieel Adviseurs, W&P/ VDP Belastingadviseurs en Accountants, Juristen ArbeidsRecht Nederland en Outplacementbureau NextJob (start eigen bedrijf na ontslag).

Service voor u

U bent welkom voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt ook ons GRATIS boek “Ontslagvergoeding 2019” aanvragen. Aan een persoonlijk adviesgesprek zijn kosten verbonden. In een persoonlijk adviesgesprek inventariseren wij uw persoonlijke situatie en krijgt u uitleg over:
 1. WerkloosheidsWet in 2019; Hoelang en hoeveel WW ontvangt u en hoe stelt u uw WW-uitkering veilig ?
 2. Welke mogelijkheden heeft u met uw bruto ontslagvergoeding?
  • Middelen over 3 jaar
  • Jaarruimte benutten
  • Storten in levensloop 
 3. Welke mogelijkheden heeft u met uw netto ontslagvergoeding (sparen, beleggen, aflossen hypotheek)
 4. Consequenties van het ontslag op uw recht op huur- en zorgtoeslag
 5. Bruto netto inkomen na ontslag en fiscale tips 
 6. Bestedingsmogelijkheden transitievergoeding (outplacement, opleiding of belasting betalen)

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met ons kantoor in Soest.

Waarom kiezen voor Gouden HanddrukSpecialist

Lees ook onze privacy statement, disclaimer en dienstverleningsdocument.