Adviseur nodig? Eerste advies GRATIS! 088 20 50 800 RADIO VIDEO NIEUWSBRIEF NIEUWS

Over Juristen Arbeidsrecht NL

Juristen Arbeidsrecht NL adviseert ontslagen werknemers over de financiële gevolgen van ontslag. Dit vindt plaats via een persoonlijk adviesgesprek. Juristen Arbeidsrecht NL adviseert u in dit gesprek over de mogelijkheden die u heeft met een transitievergoeding en ontslagvergoeding, zoals het middelen van belasting over 3 jaar en het benutten van de jaarruimte. Ook geven wij advies over de mogelijkheden met de netto ontslagvergoeding, zoals sparen/ beleggen en het aflossen van hypotheek of andere schulden. Wij informeren u over voorzieningen vanuit de Overheid (WW-uitkering en IOAW) waar u recht op heeft. Ook andere consequenties van ontslag, zoals het recht op huur- en zorgtoeslag en AOW komen aan bod. Ook het opstellen van een bruto netto overzicht van uw inkomen na ontslagdatum tot pensioen is onderdeel van deze financiële analyse. Als u een transitievergoeding ontvangt, adviseren wij u over de bestedingsmogelijkheden (outplacement, opleiding).  

Juristen Arbeidsrecht NL werkt landelijk en is gevestigd in Soest. Zusterbedrijf van Juristen Arbeidsrecht NL is NextJob Outplacement.

Gratis boekje “Ontslagvergoeding”

Ontvang gratis onze nuttige uitgaven:

Service voor u

U bent welkom voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt ook ons GRATIS boek “Ontslagvergoeding 2020” aanvragen. Aan een persoonlijk adviesgesprek zijn kosten verbonden. In een persoonlijk adviesgesprek inventariseren wij uw persoonlijke situatie en krijgt u uitleg over:
 1. WerkloosheidsWet in 2020; Hoelang en hoeveel WW ontvangt u en hoe stelt u uw WW-uitkering veilig?
 2. Bespaar belasting met uw ontslagvergoeding
  -Middelen over 3 jaar
  -Jaarruimte benutten
  -Storten in levensloop
 3. Welke mogelijkheden heeft u met uw netto ontslagvergoeding (sparen, beleggen, aflossen hypotheek)
 4. Consequenties van het ontslag op uw recht op huur- en zorgtoeslag
 5. Bruto netto inkomen na ontslag en fiscale tips 
 6. Bestedingsmogelijkheden transitievergoeding (outplacement, opleiding of belasting betalen)

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met ons kantoor in Soest.

Lees ook onze privacy statement, disclaimer en dienstverleningsdocument.