Adviseur nodig? Eerste advies GRATIS! 088 20 50 800 info@goudenhanddrukspecialist.nl RADIO VIDEO NIEUWSBRIEF NIEUWS

Waarom kiezen voor Gouden Handdruk Specialist

Meer dan 20 jaar ervaring in advisering op het gebied van gouden handdruk, ontslagvergoeding, transitievergoeding en financiele consequenties van ontslag; Zeer sterk en ervaren team: fiscalisten, verzekeringsdeskundigen, financial planners, sociale zekerheidsdeskundigen (WW) en arbeidsjuristen in dienst.

Volledig  gespecialiseerd en daardoor grote expertise op het gebied van financiele consequenties van ontslag, ontslagvergoeding en transitievergoeding, onder andere geuit door vele publicaties. Boeken geschreven door directeur Marius Winter:

Ontslagvergoeding en transitievergoeding

Wat betekent ontslag financieel voor u? Kunt u belasting besparen? Wij zetten alle mogelijkheden met uw ontslagvergoeding en de financiële en fiscale gevolgen van ontslag op een rijtje in een financieel advies gesprek. Meer weten over financieel advies ontslagvergoeding

Zeer goede contacten met de Belastingdienst; Zeer belangrijk bij de administratie en het beheer van een bestaande stamrecht BV voor het voorkomen van discussie met de Belastingdienst .

Grootste beheerder en boekhouder van portefeuille van bestaande stamrecht BV’s; In afgelopen 20 jaar veel stamrecht BV’s in beheer en het verrichten van accountancy (doen van fiscale aangiftes, opstellen jaarrekeningen, uitvoeren periodieke uitkeringen, actuariële berekeningen, etc.). 

Gouden Handdruk Specialist servicet bestaande gouden handdruk bankspaarrekeningen om de beste deal te sluiten en kan vergelijken en scherpere rentes aanbieden, onder andere bij omzetten opbouw banksparen gouden handdruk naar uitkerend gouden handdruk banksparen. 

Eigen vergelijkingsmodule banksparen vergelijken voor bestaande gouden handdruk banksparen, zowel voor opbouw als omzetten opbouw naar uitkeer. 

Vragen ? Maak afspraak met de adviseurs van Gouden Handdruk Specialist