Adviseur nodig? Eerste advies GRATIS! 088 20 50 800 RADIO VIDEO NIEUWSBRIEF NIEUWS

WW uitkering berekenen

De suppletieberekenaar berekent het bedrag dat u nodig heeft als u voor uw pensioendatum uw bedrijf verlaat. U heeft na ontslag in bepaalde gevallen recht op een WW-uitkering + een IOAW-uitkering. Deze uitkeringen zijn lager dan het salaris dat u nu ontvangt. Daarom kan de werkgever een bedrag ter beschikking stellen (gouden handdruk) zodat u een extra aanvulling heeft. Vaak zal deze gouden handdruk ervoor zorgen dat u na de ontslagdatum een bepaald percentage van uw oude inkomen blijft ontvangen. Dit loopt door tot uw pensioendatum. Dit heet de suppletiemethode. In de berekening hieronder moet u aangeven welk percentage van uw oude salaris u wilt ontvangen (bijvoorbeeld 80 %).
De berekenaar rekent uit wat de benodigde koopsom is. Tevens ziet u hoelang en hoeveel u aan WW-uitkering + IOAW-uitkering kunt ontvangen. Let op: deze berekening geeft een indicatie. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Persoonlijke berekening laten maken?

De Gouden HanddrukSpecialist kan voor u ook een persoonlijke berekening maken. Wij nemen dan telefonisch of per e-mail contact met u op om uw gegevens op te nemen, zodat we voor u een persoonlijke berekening kunnen maken. Ook voor werkgevers maken wij deze berekeningen.

Bruto jaarsalaris 
Streefsalaris (% van brutoloon) 
Leefsituatie 
Ontslagleeftijd 
Looptijd in jaren 
pensioen   
Interest percentage