Adviseur nodig? Eerste advies GRATIS! 088 20 50 800 RADIO VIDEO NIEUWSBRIEF NIEUWS

Boek gouden handdruk en stamrecht 2011 verschenen

Recent heeft Gouden Handdruk Specialist de nieuwste editie van het boek “Gouden Handdruk 2011” gelanceerd. Het boek is geschreven voor werknemers die binnenkort een ontslagvergoeding ontvangen. Het boek geeft inzicht in de bestedingsmogelijkheden van een ontslagvergoeding. Daarbinnen gelden stamrecht banksparen en het oprichten van een stamrecht BV als de populairste opties. Naast de bestedingsmogelijkheden gaat de auteur in op tal van aspecten die gelden binnen het huidige ontslagrecht. Hiermee vormt het boek ‘Gouden Handdruk 2011’ een goede handleiding voor iedere werknemer die te maken krijgt met ontslag. Het boek kan worden aangevraagd op de website van de Gouden Handdruk Specialist. Gouden Handdruk Specialist is marktleider in het oprichten en beheer van stamrecht BV’s.

Praktische update over ontslag en ontslagvergoeding

“De ontwikkelingen rondom ontslag en ontslagvergoeding in Nederland staan nooit stil”, stelt Marius Winter, auteur van het boek ‘Gouden Handdruk 2011’. “Nieuwe regelgeving, nieuwe bestedingsopties en de jaarlijkse herziening van belastingpercentages maakt het voor ontslagen medewerkers lastig om een goede keuze te maken bij het besteden van de ontslagvergoeding. Vandaar dat wij hen helpen met deze jaarlijkse update rondom ontslag en ontslagvergoeding.” De 12e editie van het boek geeft op een heldere wijze inzicht over wat er allemaal komt kijken bij ontslag en het vaststellen van de ontslagvergoeding in 2011. Met praktische voorbeelden worden de opties verlonen, stamrecht verzekeren, stamrecht banksparen en het oprichten van een stamrecht BV besproken. Ook vragen als ‘Hoe voorkom ik als oudere werknemer een ontslagboete van 52%’ en ‘Welke regels gelden er binnen de Werkeloosheidswet 2011’ worden in het boek behandeld.

Persoonlijk advies over besteding gouden handdruk

“We krijgen altijd veel positieve reacties op ons boek”, vervolgt Winter. “Mensen waarderen de inhoud van het boek, het geeft ze houvast in een emotioneel moeilijke periode. Naast het boek vindt men een persoonlijke benadering in geval van een ontslag ook belangrijk. Dat merken wij dagelijks in onze adviesgesprekken en tijdens de wekelijkse lezing die wij in Soest houden. In een persoonlijk gesprek worden alle mogelijkheden uitgelegd. Wij adviseren, vergelijken en kunnen samen met hen een product afsluiten. Stamrecht banksparen en de stamrecht BV zijn daarbij tegenwoordig de meest gekozen opties. Omdat wij onderdeel zijn van W&P Belastingadviseurs kunnen wij zelf een stamrecht BV oprichten. Door onze unieke kennis en persoonlijke aanpak is de Gouden Handdruk Specialist marktleider in het oprichten en beheer van stamrecht BV’s. Daar zijn wij best trots op!”

Over Gouden Handdruk Specialist

Gouden Handdruk Specialist informeert werknemers die een gouden handdruk ontvangen. Gouden Handdruk Specialist adviseert boventallige of ontslagen werknemers over de financiële consequenties van ontslag. Gouden Handdruk Specialist werkt landelijk en is gevestigd in Soest. De Gouden Handdruk Specialist is onderdeel van W&P Belastingadviseurs.

Overig nieuws