Adviseur nodig? Eerste advies GRATIS! 088 20 50 800 RADIO VIDEO NIEUWSBRIEF NIEUWS

Gouden Handdruk Specialist nu ook mobiel bereikbaar

De website van Gouden Handdruk Specialist is sinds april 2011 aangepast voor mobiele gebruikers. Mensen met een mobiele telefoon met internet worden automatisch richting een mobiele, gebruiksvriendelijke versie geleid. Op mobile.goudenhanddrukspecialist.nl kunnen ze meteen de hoogte van de gouden handdruk uitrekenen, het boek Gouden Handdruk 2011 aanvragen en vragen stellen aan Gouden Handdruk Specialist.

Gouden Handdruk Specialist is een expert op het gebied van het besparen van belasting op de gouden handdruk en stamrecht. Zo helpen de adviseurs werknemers met hun keuze voor de gouden handdruk en kunnen direct een stamrecht bankspaarrekening afsluiten of een stamrecht BV oprichten. De website www.goudenhanddrukspecialist.nl voorziet al jaren in nuttige informatie en nieuws op het gebied van gouden handdruk en stamrecht. Omdat telkens meer Nederlanders internetten op de smartphone heeft Gouden Handdruk Specialist een simpele, overzichtelijke website ontwikkeld in de huisstijl van Gouden Handdruk Specialist. Van daaruit kan de gebruiker zelf nog kiezen om de volledige website te bezoeken. Deze website behandelt de volgende onderwerpen zeer uitgebreid: de 4 opties met de gouden handdruk: direct afrekenen met de belastingdienst,  stamrecht banksparen, stamrecht verzekering,  stamrecht BV; WW uitkering na ontslag; en zeer complete uitleg over de kantonrechtersformule. De stamrecht BV wordt uitgebreid behandeld, inclusief het starten van een eigen bedrijf na ontslag met een stamrecht BV.  

In maart 2011 werden in Nederland voor het eerst meer smartphones (mobiele telefoons met internetcapaciteit) verkocht dan normale mobiele telefoons. In totaal worden dit jaar naar verwachting 3 miljoen nieuwe smartphones verkocht. Daarom wil Gouden Handdruk Specialist deze gebruiker tegemoet komen met een speciale site. Bezoek de website nu vanaf je mobiel.

Bezoekadres: mobile.goudenhanddrukspecialist.nl

Scan met je mobiel de QR-code en kom direct op de website:

 

QR mobiele website


Overig nieuws