Adviseur nodig? Eerste advies GRATIS! 088 20 50 800 RADIO VIDEO NIEUWSBRIEF NIEUWS

Gouden handdruk banksparen rente gestegen

De rente die banken geven op gouden handdruk banksparen is gestegen in de eerste helft 2011. Deze renteverhoging is in lijn met rentestijging van andere spaarrekeningen. De rente voor een reguliere particuliere spaarrekening is van 2,4% naar 2,75% gestegen in een half jaar. Deze stijging is ook terug te vinden bij het gouden handdruk banksparen. Zo is de rente van de variabele gouden handdruk bank spaarrekening van Delta Lloyd gestegen van 2.4% naar 2.65%. Ook de gouden handdruk banksparen uitkeringsvariant stijgt. Zo is de rente van de Gouden Handdruk UitkeringsRekening van Reaal met een looptijd van 4 jaar gestegen van 2.1% naar 2.5%. De website www.banksparen-ontslagvergoeding.nl geeft overzichtelijk alle informatie weer over de bankspaar gouden handdruk producten in Nederland De website maakt onderdeel uit van Gouden Handdruk Specialist. Eigen onderzoek wijst uit dat ontslagen medewerkers nog steeds matig bekend zijn met de mogelijkheden die banksparen gouden handdruk en stamrecht BV bieden. De Gouden Handdruk Specialist informeert mensen - via websites, social media en wekelijkse lezingen – over de financiële consequenties van ontslag. Nieuw zijn informatieve video’s.

Gouden handdruk banksparen en stamrecht BV belangrijkste keuze voor gouden handdruk

“Het succes van gouden handdruk banksparen laat zich ook gelden in de eerste helft van 2011”, stelt Marius Winter, specialist in ontslagvergoedingen en eigenaar van Gouden Handdruk Specialist. "Na een stamrecht BV is banksparen de meest populaire bestedingsmogelijkheid van een gouden handdruk. Nu de rentetarieven voor banksparen steeds gunstiger worden voor ontslagen medewerkers zal de traditionele aanwendingsmogelijkheden direct afrekenen met de belastingen (verlonen) steeds minder worden ingezet.” De tendens die zich eind 2010 inzette, zet zich in 2011 voort: ontslagen mensen kiezen vooral voor gouden handdruk banksparen en een stamrecht BV. Banksparen gouden handdruk heeft de positie van de stamrechtverzekeringen volledig overgenomen. Een stamrechtverzekering wordt niet of nauwelijks meer afgesloten. Naast de gunstige rentetarieven is gouden handdruk banksparen geliefd vanwege de eenvoud, een stamrecht bv is geliefd vanwege de flexibiliteit in uitkeren en de mogelijkheid het geld zelf te beheren. Ook werknemers die na ontslag kiezen voor zelfstandig ondernemerschap kiezen vaak voor een stamrecht BV.

Nieuw: uitleg aanwendingsmogelijkheden ontslagvergoeding op video.

“Toch denken ontslagen mensen nog vaak dat verlonen de gemakkelijkste en beste oplossing is om een ontslagvergoeding te besteden”, vervolgt Winter. “Ontslagen mensen weten vaak niet af van een stamrecht BV en gouden handdruk banksparen kennen ze onvoldoende. Op onze drukbezochte wekelijkse lezingen trekken wij dan ook de meeste tijd uit voor de uitleg over stamrecht BV en gouden handdruk banksparen. Vaak zien wij dat mensen na onze uitleg hun ontslagvergoeding anders willen aanwenden. Zo blijkt maar eens te meer dat gedegen advies in een emotionele periode van wezenlijk belang is voor een betere toekomst”. Wekelijks organiseert Gouden Handdruk Specialist een lezing over de aanwendingsmogelijkheden van een ontslagvergoeding. Ontslagen medewerkers ontvangen alle relevante informatie en het gratis boek ‘Gouden Handdruk 2011’. Nieuw zijn de informatieve video’s. “Wij willen graag alle ontslagen medewerkers in Nederland informeren en adviseren. Video gouden handdruk

Overig nieuws