Adviseur nodig? Eerste advies GRATIS! 088 20 50 800 RADIO VIDEO NIEUWSBRIEF NIEUWS

De Gouden Handdruk Specialist lanceert vernieuwde website

Soest, 10 augustus 2009 -- Vandaag is de vernieuwde website van De Gouden Handdruk Specialist (www.goudenhanddrukspecialist.nl) gelanceerd. Op de website vinden werknemers alle informatie over de gouden handdruk en ontslagvergoeding.

Ook kunnen zij zelf de ontslagvergoeding berekenen volgens de oude en nieuwe kantonrechtersformule. Bezoekers die alle informatie over de gouden handdruk en de ontslagvergoeding rustig willen nalezen kunnen tevens het gratis boek ‘Gouden Handdruk Boek 2009’ (96 pagina’s) aanvragen. De vernieuwde website van De Gouden Handdruk Specialist biedt werknemers hiermee een compleet beeld over ontslag en de gouden handdruk.

Sterke groei aantal ontslagen

“Het aantal ontslagen waarbij werknemers een ontslagvergoeding ontvangen stijgt”, stelt Marius Winter, eigenaar van de website goudenhanddrukspecialist.nl. Werknemers zijn onzeker en zijn massaal op zoek naar gerichte informatie over ontslag, de ontslagvergoeding en de WW (Werkloosheidswet). Op onze vernieuwde website bieden wij hun alle informatie over de gouden handdruk en de ontslagvergoeding”. Op de vernieuwde website kunnen werknemers zich ook aanmelden voor een wekelijkse lezing over de gouden handdruk of direct een persoonlijke afspraak maken met een adviseur van De Gouden Handdruk Specialist.

Weinig kennis over ontslag

Veel werknemers komen nu voor het eerst in aanraking met ontslag en zijn niet op de hoogte van alle regels en wetgeving. Zo is onlangs de regelgeving omtrent de kantonrechtersformule nog aangepast. De regelgeving is per 1 januari 2009 strakker geworden en kan direct gevolg hebben op de hoogte van de ontslagvergoeding. “Het verschil tussen de oude en nieuwe kantonrechtersformule kunnen bezoekers zelf berekenen op onze website”, vervolgt Winter. “Een handige tool die hun onderhandelingspositie tijdens een ontslagprocedure kan versterken. Vervolgens kunnen wij hun adviseren over de juiste besteding van de ontslagvergoeding. Er zijn diverse aantrekkelijke fiscale opties mogelijk die bij een groot deel van de werknemers niet of nauwelijks bekend zijn!” Ook vindt men informatie over de duur en de hoogte van de WW uitkering waar men bij ontslag recht op heeft. 

Over De Gouden Handdruk Specialist

De Gouden Handdruk Specialist (www.goudenhanddrukspecialist.nl) informeert werknemers die een ontslagvergoeding ontvangen. De Gouden Handdruk Specialist adviseert boventallige of ontslagen werknemers over de financiële consequenties van ontslag. De Gouden Handdruk Specialist werkt landelijk en is gevestigd in Soest. De Gouden Handdruk Specialist is onderdeel van W&P Belastingadviseurs.

Overig nieuws