Adviseur nodig? Eerste advies GRATIS! 088 20 50 800 RADIO VIDEO NIEUWSBRIEF NIEUWS

Gouden Handdruk Boek 2012

Gouden Handdruk Specialist heeft de dertiende en nieuwste editie van het boek Gouden Handdruk uitgebracht. Dit handzame boek is geschreven voor werknemers die binnenkort een ontslagvergoeding ontvangen.  Het boek Gouden Handdruk 2012 geeft inzicht in de 4 bestedingsmogelijkheden van een ontslagvergoeding:  direct afrekenen met de Belastingdienst, een stamrechtverzekering, gouden handdruk banksparen en het oprichten van een stamrecht BV. Het boek Gouden Handdruk 2012 biedt iedere werknemer die te maken krijgt met ontslag een handleiding waarmee de werknemer maximaal profijt kan halen uit de ontslagvergoeding.  

Nieuw in Gouden Handdruk 2012

Nieuwe onderwerpen zijn de maximering van de ontslagvergoeding in 2013 voor bestuurders in de publieke sector en het (vervallen van) startkapitaal bij het oprichten van een stamrecht BV. Ook de  belastingpercentages voor de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting (voor stamrecht BV) zijn geactualiseerd. “Complexe regelgeving en de introductie van de bestedingsoptie gouden handdruk banksparen maken het voor ontslagen medewerkers lastig om een goede keuze te maken bij het besteden van de ontslagvergoeding”, stelt auteur Marius Winter. “ Met een jaarlijkse update rondom ontslag en ontslagvergoeding helpen wij hen“.

Persoonlijk advies gesprek

“Men waardeert de inhoud van het boek. Het geeft mensen houvast in een emotioneel moeilijke periode”, vervolgt Winter. Naast de jaarlijkse uitgave van het gouden handdruk boek verzorgt Gouden Handdruk Specialist ook persoonlijke adviesgesprekken. “In een persoonlijk adviesgesprek worden alle mogelijkheden van de boventallige werknemer besproken. Wij adviseren, vergelijken en bemiddelen in gouden handdruk banksparen en stamrecht verzekeren. Omdat wij onderdeel zijn van W&P Belastingadviseurs kunnen wij ook een stamrecht BV oprichten voor werknemers die meer dan € 75.000,- ontslagvergoeding meekrijgen. Gouden Handdruk Specialist is marktleider in het oprichten en beheren van stamrecht BV’s.” Ook verzorgen wij wekelijks lezingen. In de lezing komen de 4 bestedingsmogelijkheden van de gouden handdruk en de WW uitkering na ontslag aan bod. Aanmelden is verplicht via gouden handdruk lezing of telefonisch 035- 603 45 06.

Overig nieuws