Adviseur nodig? Eerste advies GRATIS! 088 20 50 800 RADIO VIDEO NIEUWSBRIEF NIEUWS

Nieuwe publicatie "stamrecht bv en gouden handdruk bij ontslag 2013"

Stamrecht Flex bv en ander nieuws in stamrecht boek 2013

Het boek "stamrecht bv en gouden handdruk 2013" behandelt een aantal nieuwe onderwerpen, zoals de stamrecht flex bv (het vervallen van de eis van € 18.000,- startkapitaal bij het oprichten van een stamrecht BV) en het nieuwe ontslagrecht dat mogelijk in 2014 ingaat (verplichte ontslagaanvraag bij UWV, vervallen van kantonrechtersroute bij ontslag, aftoppen ontslagvergoeding tot € 75.000,-, invoeren transitiebudget, etc.). Het nieuwe ontslagrecht wordt in 2013 en 2014 nog uitgebreid behandeld in de Tweede en Eerste kamer.

Lezingen en persoonlijke adviesgesprekken
Naast het boek verzorgt Gouden Handdruk Specialist wekelijks lezingen en persoonlijke adviesgesprekken in haar kantoor te Soest. Daaraan is veel behoefte: “de onzekere situatie waarin ontslagen werknemers zich bevinden en de complexheid van de materie rondom ontslagvergoedingen en stamrecht maakt het ontslagen medewerkers lastig met het maken van de juiste keuze wat te doen met de ontslagvergoeding”, stelt Marius Winter, auteur van het boek en directeur van Gouden Handdruk Specialist. “In een lezing krijgt men algemene informatie en in een persoonlijk adviesgesprek ontvangt men een persoonlijke inventarisatie en advies. Omdat Gouden  Handdruk Specialist een AFM inschrijving heeft, kunnen wij adviseren, vergelijken en bemiddelen in stamrecht banksparen. Ook zijn wij onderdeel van W&P Belastingadviseurs en kunnen daarom het advies en oprichting van een stamrecht BV voor onze rekening nemen. Een waarschuwing is op zijn plaats: een stamrecht bv is pas interessant bij vergoedingen van meer dan € 75.000,- én zelfs dan niet voor iedereen geschikt. Laat u goed adviseren voordat u overgaat tot het oprichten van een stamrecht bv. De Belastingdienst controleert pas opgerichte stamrecht bv's zeer strict.

Elke vrijdag om 10:30 uur organiseert Gouden Handdruk Specialist een gratis seminar in haar kantoor te Soest. Aanmelden is verplicht via lezing stamrecht en gouden handdruk

Overig nieuws