Adviseur nodig? Eerste advies GRATIS! 088 20 50 800 RADIO VIDEO NIEUWSBRIEF NIEUWS

Advies over ontslagvergoeding door Gouden Handdruk Specialist

Financieel adviseurs zijn verplicht om een vergunning te hebben bij AFM (Autoriteit Financiele Markten). Onderdeel van de vergunningsplicht is het beschikbaar stellen van een dienstverleningsdocument aan geinteresseerden en potentiele klanten. Het dienstverleningsdocument geldt voor advies en bemiddeling in gouden handdruk banksparen en stamrecht verzekeringen. In het dienstverleningsdocument wordt uiteen gezet welke dienstverlening wordt aangeboden, welke werkwijze wordt gehanteerd en wat de kosten van advies en bemiddeling zijn. Gouden Handdruk Specialist heeft recent een nieuw dienstverleningsdocument geintroduceerd.

Fiscaal en financieel advies aan boventallige werknemers
Gouden Handdruk Specialist is gespecialiseerd in financieel advies aan boventallige en ontslagen werknemers. Wij geven advies over de mogelijkheden die u heeft met uw ontslagvergoeding en de fiscale en financiële consequenties, ook in relatie tot een WW-uitkering. Wij hebben veel ervaring in ontslagsituaties, waardoor wij uw situatie goed kunnen inschatten en ons advies hierop afstemmen.

Gouden handdruk banksparen vergelijken
Wij adviseren u over de financiële producten die aansluiten bij uw (toekomstige) wensen en persoonlijke omstandigheden (bijvoorbeeld gouden handdruk banksparen). Wij benaderen aanbieders van financiële producten, vergelijken op voorwaarden, rente en tarieven en vragen offerte's op. Wij werken met speciale vergelijkingsprogramma’s die een objectieve analyse van de hele markt maken. Wilt u gouden handdruk banksparen vergelijken ?

Na vergelijken ook gouden handdruk banksparen afsluiten
Wij beschikken ook over een vergunning om te bemiddelen in financiële producten. Dit houdt in dat wij de geadviseerde producten (o.a. gouden handdruk banksparen) voor u afsluiten. Wij streven naar een goede nazorg, zodat wij ook na het afsluiten van een product contactpersoon blijven van uw financiële product. Als uw financiele situatie verandert in de toekomst, dan zijn we u weer van dienst.

Wilt u meer informatie ? Lees verder "over ons" of bestel boek gouden handdruk 2013

Overig nieuws