Adviseur nodig? Eerste advies GRATIS! 088 20 50 800 RADIO VIDEO NIEUWSBRIEF NIEUWS

Boek stamrecht bv en start eigen bedrijf

Gouden Handdruk Specialist geeft de vierde editie van het boek "start uw bedrijf na ontslag" uit. Auteur is Marius Winter, oprichter en directeur van Gouden Handdruk Specialist (en zelf ondernemer geworden na ontslag; Lees meer over ontstaan Gouden Handdruk Specialist)

Na ontslag eigen bedrijf starten met stamrecht bv
Een deel van de boventallige en ontslagen werknemers kiezen voor een bestaan als zelfstandige na het afscheid bij hun voormalige werkgever. Sommigen als ZZP-er, anderen als ondernemer met personeel. Veel werknemers ontvangen een ontslagvergoeding bij ontslag, waarmee ze een stamrecht bv laten oprichten. De stamrecht bv kan ingezet worden om een eigen bedrijf te starten.

Voor werknemers met ondernemers-ambities is dit boek geschreven. Het boek "start uw bedrijf na ontslag" behandelt een stappenplan voor het opstarten van een eigen bedrijf na ontslag of boventalligheid. Het boek telt 72 pagina's. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Ontvangen en  behouden van de WW-uitkering tijdens ondernemerschap
Opstellen ondernemersplan
Aanvragen VAR-verklaring
Gouden handdruk bij de start van de onderneming
Stamrecht bv als rechtsvorm en financiering voor de ondernemingsactiviteiten  
Belasting regels

Voorbeelden uit de stamrecht bv praktijk
Ook komen ondernemers aan het woord die na ontslag een eigen bedrijf zijn gestart. De meesten ondernemen vanuit een stamrecht bv. Elke ondernemer geeft tips en adviezen voor de startende ondernemer.  

Bestel gratis boek stamrecht bv en eigen bedrijf

Overig nieuws